LANTREK '19 | 28.2- 3.3.2019, Tampereen messu- ja urheilukeskus

Pirkanmaan Yrittäjät mukana LanTrekeilla

Oletko kiinnostunut yrittäjäksi ryhtymisestä? Tai kenties olet jo yrittäjä? Osastollamme pääset tutustumaan yrittäjäjärjestöön ja tarjoamiimme palveluihin. Yhdistämme nuoria yrittäjiä eri alueilta, taustoilta ja toimialoilta. Yhteisön kautta saat vertaistukea, uusia kontakteja liiketoimintaan sekä konkreettista apua yrittämiseen. Nuoret Yrittäjät järjestävät lisäksi matalan kynnyksen tapahtumia eri puolella Suomea, joihin ovat tervetulleita kaikki yrittäjyydestä kiinnostuneet.

Lauantaina 2.3.2019 puolen päivän jälkeen osastollamme tapahtuu! Paikalla on autokoulu, joten kannattaa käyttää mahdollisuus hyväksi ja käydä juttelemassa vaikkapa ajokortin tai mopokortin hankkimisesta. Samaan aikaan paikalle tulee mobiililaitekorjaamo. Mikäli on käynyt huono tuuri ja kännykästä on vaikkapa lasi hajonnut, sen korjauttamisesta voi neuvotella korvausta vastaan jopa paikan päällä!

Osastollamme on huippusuosittu Flipperi, jolla kisaillaan tapahtuman aikana eri palkinnoista, joten vaikka yrittäminen ei vielä ajankohtaista olisikaan, olet tervetullut vierailemaan ja pelaamaan. Tervetuloa!

http://www.pirkanmaanyrittajat.fi/