LANTREK '19 | 28.2- 3.3.2019, Tampereen messu- ja urheilukeskus

Dota 2 ja Overwatch: Karsinnat ja palkintopotin korotus

Olemme yhdessä OMEN by HP:n kanssa päättäneet nostaa turnausten palkintopotin 8000 eurosta 10 000 euroon! Dota 2 ja Overwatch turnausten voittajat kävelevät lavalta 4000 euroa rikkaampana. Nyt myös hopeasijalle tulleille annetaan 1000 euroa kotiin viemisiksi.

Kumpaankin turnaukseen mahtuu 4 joukkuetta. Yksi joukkue kutsutaan, kaksi joukkuetta valitaan karsinnoilla ja yhtä paikkaa tarjotaan PC AMATEUR (BYOC) -turnauksen voittaneelle joukkueelle. Olemme lähestyneet kutsuttavia joukkueita ja julkaisemme nimet ensi viikolla.

Karsinnat alkavat nyt kuluvan tammikuun aikana. Huomaathan, että ilmoittautumiset suljetaan ennen karsintojen alkamista. Nyt viimeistään on hyvä aika kerätä joukkuetoverit yhteen ja näyttää kuka on paras!

Overwatch

Dota 2

Kaikki lisätiedot PC Professional turnauksista löydät sivulta: https://2019.lantrek.org/kilpailut/pc-professional-non-byoc/


TIISTAINA 13. MARRASKUUTA 2018

Olemme erittäin innoissamme, sillä ensimmäistä kertaa tapahtumassa pelataan yhteistyössä OMEN by HP kanssa kovatasoiset Dota 2 ja Overwatch NON-BYOC turnaukset. Turnauksiin otetaan mukaan 4 joukkuetta johon 1 joukkue pääsee kutsulla ja 2 joukkuetta avointen verkkokarsintojen kautta. Molempien turnausten neljännet joukkueet ratkaistaan vasta LanTrekkien aikana pelattavassa BYOC -turnauksessa, joten mukaan voit karsiutua vielä viime hetkellä!

Halusimme nostaa panokset korkealle asettamalla molempien turnauksien finaaleihin on erittäin harvinaisen "Winners take all"-palkintopotin, eli voittajajoukkue kävelee lavalta 4000 euroa rikkaampana! BYOC turnauksen voittajille on luvassa loistavat OMEN by HP tuotepalkinnot, joista saa lisää suorituskykyä tuleviin peleihin. Yhteensä turnauksien palkintojen arvo kilpailuissa on yli 10 000 euroa!

Kaikki finaaliottelut pelataan tapahtuman päälavalla ja on katsottavissa LanTrekTV:stä sekä Elisa Viihteestä. Suomenkielisistä selostuksista vastaavat Overwatchissa skenen oma poika Tomi “Tombha” Rinne & Juha-Pekka “ZeiZei” Joutsenlahti ja Dota 2 vastaa Rikumikko "T-Panda" Kangasmäki ja Markus "Makkaralihis" Saarikangas. Lavalla isäntänä nähdään Tilt Esports ohjelmastakin tuttu kaikkien rakastama Thomas “TonTTu” Tontchev.

Lisätietoa kilpailuista ja ilmoittautumista tulossa myöhemmin!