LANTREK '19 | 28.2- 3.3.2019, Tampereen messu- ja urheilukeskus

Infoa tapahtumaan saapumisesta

Lanit alkavat aivan kohta! Tapahtuman ovet avataan torstaina 28.2.2019 kello 16:00. Olemme koonneet vinkkejä, joiden avulla saapuminen sujuu mahdollisimman mukavasti. Muistathan mahdollisuuden käydä vaihtamassa ostetut liput rannekkeeseen etukäteen välttäen ruuhkat ja pääset suoraan turvatarkastuksen kautta lanittamaan!

Saapuminen omalla autolla

Tapahtumapaikkana toimii Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen E-halli, eli TähtiAreena. Se sijaitsee n. 6 km päässä Tampereen keskustasta osoitteessa Ilmailunkatu 20, 33901 Tampere.

Koneiden kanssa saapuvien kannattaa tulla autolla pohjoiselle lastauspysäköinnille. Lastauspysäköinti on 20 metrin päässä ovilta. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen ovien eteen parkkeeraaminen/pysäköinti on EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ! Jos saapuessa näyttää siltä, että ovilla on isot jonot, pohjoispuolen parkkipaikalla voi odottaa ruuhkan vähentymistä auton lämmössä.

 

Eteläiselle sisäänkäynnille ajetaan samaa reittiä, kun pohjoisen puolelle (kuva alla). Eteläistä pysäköintiä käytetään vain nopeaan kyytiläisten jättämiseen ja sinne pysäköinti on kiellettyä!

 

Pysäköintialueilla on ilmainen parkkimahdollisuus.

Saapuminen julkisilla

Jos olet tulossa julkisilla, juna-asemalta on noin 400 metrin kävelymatka lähimmälle bussipysäkille, josta kulkee linja numero 14 suoraan Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. Sama linja 14 kulkee myös Tampereen bussiaseman ohi, joten voit hypätä siitä kyytiin, jos saavuit Tampereelle bussilla. Suosittelemme tarkastamaan reitin ja aikataulut Tampereen reittioppaasta https://reittiopas.tampere.fi/

Kävijäopas

Jos mietityttää mitä kannattaa ottaa mukaan, lue kävijäoppaasta vinkkejä. Sinne olemme keränneet tietoa esimerkiksi ruokailusta, suihkuista, nukkumisesta ja muista olennaisista asioista.

Tapahtuman säännöt

Tiesitkö, että laneille ei saa ottaa mukaan leathermania ja reseptilääkkeisiin tarvitset mukaasi reseptin? Lue tapahtuman säännöt ajatuksella läpi ennen saapumista, jotta vastaan ei tule ikäviä yllätyksiä.

Sosiaalinen media

Muista seurata meitä sosiaalisissa medioissa, jotta pysyt kaikessa kivassa mukana!

LanTrek Facebook

LanTrek Twitter

LanTrek Instagram

LanTrek TV

Discord

 

Tervetuloa laneille, toivottavat koko LanTrekin väki!