LANTREK '19 | 28.2- 3.3.2019, Tampereen messu- ja urheilukeskus

Hae mukaan LanTrekin LiveCrewiin

Kiinnostaako sinua lanijärjestämisen lisäksi striimaaminen, ääni- ja valotekniikka, videokuvaus tai TV-tuontanto? Tällöin LiveCrew on sinulle juuri oikea paikka! LanTrekin LiveCrew etsii uusia innokkaita tekijöitä takaamaan nautinnollinen kokemus niin paikanpäällä kuin kotona ruutujen ääressä tapahtumaa seuraaville.

LiveCrew:n tehtäviin kuuluu tapahtuman virallisten esport-lähetysten tuottaminen sekä tapahtuman valo- ja äänitekniikasta huolehtiminen. Sinun työtehtäväsi voi olla esimerkiksi striimiteknikko, ääniteknikko, kameramies, grafiikkaoperaattori tai jonkin muu vastaava rooli. Pyrimme etsimään jokaiselle juuri sen itselle mielenkiintoisimman tehtävän.

Odotamme sinulta ennen kaikkea innokasta ja aktiivista asennetta hommien hoitamiseen, perehdytämme sinut tarvittaessa tehtävääsi. Ympäriltä saa aina apuja kokeneemmilta tekijöiltä. Työtehtävissä on etua aikaisemmasta kokemuksesta livetekniikan parissa, aikaisemmasta lanikokemuksesta sekä esports-tuntemuksesta.

Tapahtuman järjestäjänä saa seuraavat edut: 1 lämmin ateria jokaisena työpäivänä, järjestäjien oma nukkuma-alue ja jotain muuta pientä kivaa. Halutessasi saat työstäsi myös työtodistuksen, osa aikaisemmista osallistujista on jopa saanut opintopisteitä tapahtuman järjestelyihin osallistumisesta.

Tervetuloa mukaan LiveCrewin mukavaan porukkaan! Laita hakemuksesi tästä, muista valita lomakkeella tiimiksi LiveCrew.

Hannu "kiloYOle" Holopainen
LiveCrew function head
etunimi.sukunimi(at)lantrek.org